Pensionatet Skanderborg Øst 

På Pensionatet har vi 24 lejligheder. Vi er fysisk placeret på en rolig lukket vej med udsigt til flot natur og store udendørs arealer.

Pensionatet er opdelt i 2 grupper med 12 bebeoer i hver. Hver gruppe har 2 spisegrupper/stuer, mens der ligeledes er flere fælles aktivitetsgrupperum og fællesområder både inde og ude. Alle 24 lejligheder er selvstændige og indrettet med soveværelse, badeværelse og stue med integreret tekøkken.

På Pensionatet er der personaledækning hele døgnet. Om natten er der en sovende rådighedsvagt i perioden kl. 23.00-07.00. 

Dagligdag

Livet på Pensionatet er især kendetegnende ved det livsbekræftende fællesskab. Om dagen er beboerne på arbejde, STU eller aktivitetscenter, alt efter den enkeltes ønsker og behov. Der ydes pædagogisk støtte, hjælp og tryghed til at klare hverdagens opgaver.

Beboerne er fysisk selvhjulpne og de klarer derfor selv deres personlige hygiejne, eller får verbal støtte/hjælp til at kunne det.

Udendørsaktivitet

Målgruppen 

Voksne udviklingshæmmede i alderen 18-85 år. 

Lovgivning 

Almenboligloven § 105, Stk. 2 
Serviceloven § 85 

Laver puslespil

Personale

Som beboer vil du møde en venlig, engageret og faglig kompetent personalegruppe, der konstant arbejder på at kunne gøre det bedst muligt for dig gennem pædagogisk og sundhedsfaglig hjælp og støtte. Personalet vil  hjælpe og støtte dig i at udvikle og mestre eget liv i forhold til arbejde, familie, venner og fritidsliv.

I hverdage tilbydes der fritidsaktiviteter og i weekenderne ture ud af huset af personalet og frivillige.

Personalet består af, socialpædagoger, pædagogiskassistenter, sygeplejersker, køkkenpersonale, tekniskpersonale og afdelingsleder.

Tilgang/metode

Vi ser på det hele menneske - både sundhedsfagligt og pædagogisk. Vi lægger vægt på beboernes medindflydelse, ligeværdighed og anerkendende tilgang i samværet med beboerne. Det pædagogiske sigte er, at beboerne fx får mulighed for aktiv deltagelse i samfundet uden for institutionen. Det kan fx være deltagelse i sport, kulturelle arrangementer, vedlige netværk m.m. 

 

Kontaktinfo

Pensionatet Skanderborg Øst 
Kildevej 14 K
8660 Skanderborg 
Tlf. 21 49 97 41 / 21 51 16 47
Daglig leder, Rikke Némec, Tlf. 23 34 21 35