Klubben 

Klubben har til huse 2 steder i Skanderborg. Poul la Cours vej 29a og Møllegade 16, begge i Skanderborg.   

  • PLC 29a er beliggende i det østlige Skanderborg, Højvangen. 
  • Møllegade er beliggende i Skanderborg midt.  

Klubben har åben man – til torsdag kl. 15.00 – 20.00 og brunch lørdag kl. 11.00 

Dagligdag

 I Klub Møllegade har hver klubdag sit tema, som borgerne er med til at bestemme. Vi har kreativiteter, event og ude aktiviteter, motion, ugegruppen, forståelse og leg med sociale medier, og ikke mindst hvad borgerne synes er spændende. 
På hver klub eftermiddag er der plads til spil, hygge og spontanitet. 
På alle klubdage, spiser vi aftensmad sammen. På de fleste klubber i Møllegade skiftes borgerne til at laver mad til hinanden. På PLC får vi maden udefra.

Personale

Du vil møde en venlig, engageret og faglig kompetent personalegruppe, der konstant arbejder på at kunne gøre det bedst muligt for dig gennem hjælp, støtte og behandling. Vi stræber efter tværfaglighed, således vi sikrer helhedsorienteret indsat i vores tilgang. Personalet består af afdelingsleder, socialpædagoger og social og sundhedsassistent. 

Tilgang/metode

I klubben er der en tryg og stabil atmosfære, hvor den enkelte kan deltage med afsæt i ønsker, evner og formåen. Der arbejdes ud fra neurofaglig og anerkendende tilgang ud fra individuelle handleplaner og indsatsmål. Vi arbejder med kommunikation i mange former, IBG system, månedsplaner, boardmarker billeder og foto, da en optimal kommunikation er en forudsætning for et godt samspil. 

Kreativ

Målgruppe

Klubben er et tilbud til voksne udviklingshæmmede i alderen 18-90 år. Som tillæg til udviklingshæmningen kan brugernee have Downs syndrom, autisme, tidligskadede eller medfødte hjerneskader

Lovgivning 

Lov om social service §104.

Kontaktinfo

Tlf.: 8794 2141
Daglig leder, Lillian Skov, Tlf. 21 16 62 78